Відгуки

170 Відгуків.

Оксана Курітник
Оксана Курітник
14:52 15 May 20
10.05.2020 здійснили з чоловіком політ на кулі. у місті Стрий. Враження і емоції не передати словами. Команда професіоналів і просто хороші люди. Дуже дякуємо. Успіхів вам і процвітання.
Roman Zakharchuk
Roman Zakharchuk
16:29 28 Apr 20
Дякуємо за класні враження, ідеальний політ та легку посадку;) нам дуже сподобалось)
SHEYHS .
SHEYHS .
06:27 01 Dec 19
Все достаточно качественно. Без дешманской звёздной пыли.
Dima Garnyk
Dima Garnyk
12:16 26 Nov 19
Команда професіоналів Надзвичайні емоції Рекомендую!!!
олена кривенко-камінська
олена кривенко-камінська
10:53 17 Jul 19
Неймовірні враження від мегаресурсного польоту! Дуже дякуємо!
Алина Фурашова
Алина Фурашова
19:15 12 Sep 18
Каково же было мое удивление, когда мы на свою годовщину свадьбы прибыли в поле, где уже шла полным ходом подготовка полета! Если честно, это было невероятно красиво и романтично. Смотреть вниз с высоты птичьего полета – это уж точно креативно и необычно. Пилот справился на 100%. Если хотите удивить и шокировать, то такой вариант для Вас.
Катерина Марковская
Катерина Марковская
11:12 09 Sep 18
Для меня полет на воздушном шаре – это был просто шикарный подарок, который мне когда-либо дарили. Я была на седьмом небе от счастья и уж точно не забуду этот день никогда. Хочу выразить отдельные слова благодарности команде профессионалов, мы реально получили истинное удовольствие от полета!
Next Reviews
Vita Krainiak
Vita Krainiak
2021-08-27T07:57:47+0000
Рекрмендую!! Враження надзвичайні!! Команда професіоналів! Окрема подяка пану Сергію(наш інструктор).
Ірина Панасюк
Ірина Панасюк
2020-10-20T17:14:01+0000
У нас 20 річниця одруження. І саме Leofly зробили цей день казковим і незабутнім😊. Це був чудесний ранок з небом рожево-помаранчевих відтінків , різнобарвний ліс під ногами і туман, що неначе пухове покривало вкривав часточки землі. А потім… яскраво голубе небо і сліпуче сонце. Ти вдихаєш вітер і відчуваєш політ, ніби ти птах. І звичайно, шампанське, фрукти , десерт і посвята.) Це свято нам створила команда професіоналів! Дякуємо! Це буде з нами назавжди .
Ksyusha Khmilevska
Ksyusha Khmilevska
2020-08-24T08:40:38+0000
ЛеоФлай це не просто політ на кулі- Це Надзвичайні емоції,які запам’ятаються на все життя. Неймовірні враження😊👍
Anna Buchka Mykytin
Anna Buchka Mykytin
2020-07-24T14:12:36+0000
Здійснили сьогодні цю казкову мандрівку. Враження обов’язково закарбуються назавжди. Дякуємо злагодженій команді! При можливості обовязково повторимо!!!
Ярослава Кльоб
Ярослава Кльоб
2020-07-10T05:46:46+0000
09.07.20р зробила своїм дітям подарунок,політати на повітряній кулі.Дуже переживала як мама,як воно буде.Але коли діти приїхали їхній радості небуло меж,бо їхні ємоції ,це і моє щастя.Я вдячна вашій команді за чудову єкскурсію,за безпеку і ваш професіоналізм,ви на своєму місті.Ви вмієте дарити людям радість і щастя,якого на сьогодні так мало.Дякую вам щиро за все,ця радість залишиться в пам’яті на все життя.Здоровя всій вашій команді,і великого людського вам добра,ви робити хорошу справу,незабутні емоції,нехай всім щастить.
Любомир Мельник
Любомир Мельник
2020-06-14T16:16:07+0000
Все було на вищому рівні. Приїхали, забрали і відвезли на місце вильоту, посвятили у повітроплавці. Пілот та екіпаж знають свою справу. Дуже рекомендую))
Надія Мішина
Надія Мішина
2020-05-14T22:37:04+0000
супер впечатления! хочу еще
Мар'яна Сирник
Мар’яна Сирник
2019-11-10T11:41:28+0000
Політ на повітряній кулі був моїм подарунком на день народження! Це море емоцій і позитивних вражень! Величезне дякую команді ЛеоФлай за бездоганну організацію польоту! Рекомендую всім!
Людмила Шахно
Людмила Шахно
2019-10-26T17:38:47+0000
Чудово і незабутньо! Впевненість пілота, імпровізована посвята та злагоджена робота команди. 10 балів за 10бальною шкалою! Щасливих польотів вам!!! Молодці!
Khrystyna Voitkiv
Khrystyna Voitkiv
2019-10-23T18:24:40+0000
Дуже задоволені, неймовірно красиво спостерігати за краєвидами,чудові емоції,мега позитивна команда!!! Рекомендую!!!🔥❤️❤️❤️
Next Reviews